- Bucătăria românească
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Oprean, Lucreţia Responsabilitate: Lucreţia Oprean Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1972 Descriere: 288 p. Limba: Română Subiect: Alimente. Preparare. Mâncăruri Subiect: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor Subiect: Artă culinară Subiect: Gastronomie Cota topografică: 641/O-64 Clasificare: 641.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
119495
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
641/O-64
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică