Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Biotehnologii în industria alimentară : Folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Banu, Constantin
    Altele: Vaser, Sabin
    Altele: Stoicescu, Antoaneta
    Responsabilitate: prof. dr. ing. Constantin Banu (coord), prof. dr. Sabin Vaser, şeflucr. dr. ing. Antoaneta Stoicescu,...
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bcureşti
    Anul Ediției: 1987
    Descriere: 511 p. : fig., tab.
    Limba: Română
    Subiect: Ştiinţe biologice
    Subiect: Inginerie
    Subiect: Chimie industrială
    Cota topografică: 664/B53
    Clasificare: 57:62:664
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola