- Biotehnologii în industria alimentară : Folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Banu, Constantin Altele: Vaser, Sabin Altele: Stoicescu, Antoaneta Responsabilitate: prof. dr. ing. Constantin Banu (coord), prof. dr. Sabin Vaser, şeflucr. dr. ing. Antoaneta Stoicescu,... Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bcureşti Anul Ediției: 1987 Descriere: 511 p. : fig., tab. Limba: Română Subiect: Ştiinţe biologice Subiect: Inginerie Subiect: Chimie industrială Cota topografică: 664/B53 Clasificare: 57:62:664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
237335
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/B53
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică