Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Manual pentru calificarea ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie : anul de completare, domeniul : Turism şi alimentaţie, Nivel 2
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dincă, Cristian
    Altele: Bratăşan, Simona
    Altele: Moraru, Viorica
    Altele: Pătraşcu, Nicoletta
    Responsabilitate: Cristian Dincă (coord.)
    Responsabilitate secundară: prof. Simona Bratăşan, prof. Viorica Moraru, prof. Nicoletta Pătraşcu, ...
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2012
    ISBN: 978-973-30-3152-9
    Descriere: 296 p.
    Limba: Română
    Subiect: Ospătar
    Subiect: Restaurante
    Subiect: Manual
    Cota topografică: 64/M30
    Clasificare: 640.43(075.9)
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
368478
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
64/M30
1.Normal
La raft
0
368479
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
64/M30
1.Normal
La raft
0
368480
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
64/M30
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola