Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Ghidul caloriilor, carbohidraţilor şi colesterolului : Elemente nutriţionale şi valori pentru sute de alimente cotidiene
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Schueneman, Martha
    Responsabilitate: Martha Schueneman
    Editura: Litera Internaţional
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2005
    ISBN: 973-675-297-6
    Descriere: 208 p.
    Limba: Română
    Subiect: Dietoterapie
    Subiect: Dietă (igiena alimentaţiei)
    Subiect: Igiena alimentaţiei
    Cota topografică: 613/S35
    Clasificare: 613.24
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
332622
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
613/S35
1.Normal
La raft
0
332623
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
613/S35
1.Normal
La raft
0
332624
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
613/S35
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola