- Analiza senzorială a alimentelor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Apostu, Sorin Autor alternativ: Naghiu, Alexandru Responsabilitate: Prof. univ. dr. Sorin Apostu, Prof. univ. dr. Alexandru Naghiu Editura: Risoprint Locul publicării: Cluj-Napoca Anul Ediției: 2008 ISBN: 978-973-751-850-7 Descriere: 416 p. : fig., tab. Limba: Română Subiect: Analiză chimică Subiect: Alimente Cota topografică: 543/A68 Clasificare: 664 Clasificare: 543.63
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
354250
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
543/A68
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică