Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară
|
LDR | 00132nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 69371 | |
250 | $a Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
3 lucrari in 35 publicatii in 1 limbi
Bucătăria franţuzească : à la Mamie Bernadette
de:
Barrault, Bernadette
(Text tipărit)
Ciupercile
de:
(Text tipărit)
Bucătăria de iarnă
de:
Vulpe, Marius
(Text tipărit)
Copilul nostru are oaspeţi
de:
Neagu, Dumitru
(Text tipărit)
Dicţionar de artă culinară
de:
Dumas, Alexandre, Tatăl
(Text tipărit)
Cînd copiii au oaspeţi
de:
Neagu, Dumitru
(Text tipărit)
Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară
de:
Bahrim, Mitriţa
(Text tipărit)
Carte de dulciuri
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Bucătărie vieneză
de:
Postole, Rose-Marie
(Text tipărit)
Cofetăria casei : 1100 reţete de prăjituri şi bomboane
de:
Pârjol Săvulescu, Liana
(Text tipărit)
Subiecte
Igiena alimentaţiei
Dicţionar
Enciclopedie
Artă culinară
Carte de bucate
Ciuperci comestibile
Produse lactate
Alimentaţia copiilor
Boli cardiovasculare
Relaţii de cuplu
Dietă (igiena alimentaţiei)
Miere de albine
Asia
Mijloace terapeutice (nemedicale)
Diabet zaharat
Tratamente terapeutice nemedicale
Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară
Mâncăruri naţionale
Patiserie
Economie casnică
Psihologia sexelor
Conserve de ciuperci
Jucării. Articole de amuzament şi distracţie
Plante aromatice
Plante condimentare