Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară
|
LDR | 00132nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 69371 | |
250 | $a Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
3 lucrari in 35 publicatii in 1 limbi
Bucătăria franţuzească : à la Mamie Bernadette
de:
Barrault, Bernadette
(Text tipărit)
Ciupercile
de:
(Text tipărit)
Bucătăria de iarnă
de:
Vulpe, Marius
(Text tipărit)
Copilul nostru are oaspeţi
de:
Neagu, Dumitru
(Text tipărit)
Dicţionar de artă culinară
de:
Dumas, Alexandre, Tatăl
(Text tipărit)
Cînd copiii au oaspeţi
de:
Neagu, Dumitru
(Text tipărit)
Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară
de:
Bahrim, Mitriţa
(Text tipărit)
Carte de dulciuri
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Bucătărie vieneză
de:
Postole, Rose-Marie
(Text tipărit)
Cofetăria casei : 1100 reţete de prăjituri şi bomboane
de:
Pârjol Săvulescu, Liana
(Text tipărit)
Subiecte
Dicţionar
Conserve de ciuperci
Alimentaţia copiilor
Relaţii de cuplu
Asia
Jucării. Articole de amuzament şi distracţie
Dietă (igiena alimentaţiei)
Mâncăruri naţionale
Economie casnică
Diabet zaharat
Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară
Ciuperci comestibile
Enciclopedie
Psihologia sexelor
Produse lactate
Miere de albine
Patiserie
Plante aromatice
Igiena alimentaţiei
Carte de bucate
Plante condimentare
Artă culinară
Tratamente terapeutice nemedicale
Mijloace terapeutice (nemedicale)
Boli cardiovasculare