Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

Industria alimentară

Subiect Tematic: Industria alimentară
Lucrări: 8 lucrari in 45 publicatii in 4 limbi
Ghidul maistrului din industria alimentară de: Puzdrea, Dumitru; Niculescu, Niculae (Text tipărit)
Compoziţie alimentară cuprinzând fibre alimentare, precum şi utilizarea acesteia la obţinerea unor produse alimentare : Brevet de invenţie de: Emiko Araki, Emilia; Nery Joao, Adolfo; Taka-Hashi, Getulio; Oficiul De Stat Pentru Invenţii Şi Mărci (Osim) (Text tipărit)
Hrana-aspiraţii şi raţiune de: Buia, Laurenţiu (Text tipărit)
Estetica produselor alimentare de: Niculescu, Niculae I. (Text tipărit)
Compoziţie de ciocolată albă, cu efect răcoritor, şi procedeu de obţinere a acesteia : Brevet de invenţie de: Ghigheci, Ionela; Oficiul De Stat Pentru Invenţii Şi Mărci (Osim); Turtoiu, Daniela (Text tipărit)
Chimie generală pentru industria alimentară de: Diaconescu, Cristina (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola