Producerea şi conservarea alimentelor solide
|
LDR | 00109nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 68382 | |
250 | $a Producerea şi conservarea alimentelor solide | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
43 lucrari in 23 publicatii in 1 limbi
Influenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare
de:
(Text tipărit)
Cartea lucrătorului din industria zahărului
de:
Stroia, Alexandru Lucian; Costache, Aurelia; Cruşevan, Antonina
(Text tipărit)
Hrana-aspiraţii şi raţiune
de:
Buia, Laurenţiu
(Text tipărit)
Conserve din legume şi fructe
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Aplicaţii şi probleme de tehnologie în industria alimentară
de:
Răşănescu, Ioan
(Text tipărit)
Conservarea fructelor şi legumelor în gospodărie
de:
Namestnikov, A.F.
(Text tipărit)
Conservarea industrială a alimentelor
de:
Satinover, N.; Marinescu, Ion (Ing.)
(Text tipărit)
File din istoria zahărului
de:
Todericiu, Dumitru
(Text tipărit)
Îndrumătorul sterilizatorului din industria alimentară
de:
Segal, Brad; Opriş, Şt.
(Text tipărit)
Chimia şi analiza alimentelor, băuturilor şi condimentelor
de:
Ghimicescu, George
(Text tipărit)
Subiecte
Zootehnie
Igienă. Îngrijirea sănătăţii
Sănătate şi igienă publică
Alge marine
Dietoterapie
Alimente
Produse alimentare
Producerea şi conservarea alimentelor solide
Industria alimentară
Produse ale animalelor domestice
Botanică sistematică
Control de calitate
Zahăr. Melasă. Glucoză
Controlul alimentelor
Chimie alimentară
Conservarea cărnii
Tehnologia conservării alimentelor
Conserve de legume
Conserve de fructe
Prevenirea poluării
Microbiologie industrială
Inginerie alimentară