Carte de bucate
|
LDR | 00079nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 66934 | |
250 | $a Carte de bucate | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
21 lucrari in 53 publicatii in 3 limbi
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
365 preparate din peşte : (o reţetă pe zi)
de:
(Text tipărit)
200 reţete cercate de bucătărie românească şi alte trebi gospodăreşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache C.
(Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
Arta serviciilor în restaurante şi baruri, tehnologie culinară, servicii hoteliere
de:
Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Bucate, tradiţii şi obiceiuri de Crăciun
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
Bucătăria de iarnă
de:
Vulpe, Marius
(Text tipărit)
Arta culinară : De la simplu la rafinament
de:
Kiseleff, Beatrice
(Text tipărit)
1800 reţete culinare practice
de:
Olexiuc, Nicolae; Olexiuc, Iulia
(Text tipărit)
475 reţete culinare cu ciuperci
de:
Tudor, Ioana
(Text tipărit)
Subiecte
Literatură română
România
Povestiri
Carte pentru copii
Igiena alimentaţiei
Medicină
Reţete. Cărţi de bucate
Prepararea alimentelor şi mâncărurilor
Artă culinară
Carte de bucate
Peşti (valorificare)
Ciuperci comestibile
Alimentaţie sănătoasă
Alimente
Restaurante
Gastronomie
Bolile ficatului
Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară
Mâncăruri naţionale
Conservarea fructelor
Afrodisiace
Conservarea altor vegetale şi legume
Paşte
Dulciuri
Cultura măslinului
Macedonia
Obiceiuri privind pregătirea şi consumarea mâncărurilor