Carte de bucate
|
LDR | 00079nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 66934 | |
250 | $a Carte de bucate | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
21 lucrari in 53 publicatii in 3 limbi
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
365 preparate din peşte : (o reţetă pe zi)
de:
(Text tipărit)
200 reţete cercate de bucătărie românească şi alte trebi gospodăreşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache C.
(Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
Arta serviciilor în restaurante şi baruri, tehnologie culinară, servicii hoteliere
de:
Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Bucate, tradiţii şi obiceiuri de Crăciun
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
Bucătăria de iarnă
de:
Vulpe, Marius
(Text tipărit)
Arta culinară : De la simplu la rafinament
de:
Kiseleff, Beatrice
(Text tipărit)
1800 reţete culinare practice
de:
Olexiuc, Nicolae; Olexiuc, Iulia
(Text tipărit)
475 reţete culinare cu ciuperci
de:
Tudor, Ioana
(Text tipărit)
Subiecte
România
Obiceiuri privind pregătirea şi consumarea mâncărurilor
Alimente
Conservarea altor vegetale şi legume
Peşti (valorificare)
Afrodisiace
Restaurante
Paşte
Literatură română
Povestiri
Alimentaţie sănătoasă
Dulciuri
Macedonia
Mâncăruri naţionale
Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară
Cultura măslinului
Ciuperci comestibile
Medicină
Gastronomie
Conservarea fructelor
Reţete. Cărţi de bucate
Bolile ficatului
Igiena alimentaţiei
Carte de bucate
Artă culinară
Carte pentru copii
Prepararea alimentelor şi mâncărurilor