Alimente. Preparare. Mâncăruri
|
LDR | 00096nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 66932 | |
250 | $a Alimente. Preparare. Mâncăruri | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
105 lucrari in 35 publicatii in 1 limbi
Cum să preparăm vînatul şi peştele
de:
Ulea, Traian
(Text tipărit)
Aperitive
de:
Petra, Clementina
(Text tipărit)
Cantina dietetică
de:
Marşak, M.S.
(Text tipărit)
200 reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache C.
(Text tipărit)
Bucătăria turistului
de:
Oprean, Lucreţia; Moldovan, Mura
(Text tipărit)
Bucătăria românească
de:
Oprean, Lucreţia
(Text tipărit)
Gospodina şi oaspeţii familiei
de:
Neagu, Draga
(Text tipărit)
De re culinaria
de:
Teodoreanu, Alexandru O.
(Text tipărit)
Cartea patiserului
de:
Zaharia, Traian
(Text tipărit)
Băuturi şi preparate din miere
de:
Teodorescu, Maria
(Text tipărit)
Subiecte
Maniere elegante
Prepararea alimentelor şi mâncărurilor
Alimente. Preparare. Mâncăruri
Artă culinară
Ceremonial. Etichetă
Dietetică
Infecţii, contaminări
Alimentaţie publică
Dietă (igiena alimentaţiei)
Asistenţă socială
Miere de albine
Gastronomie
Ouă. Produse din ouă
Băuturi
Vânat (valorificare)
Deserturi
Alimente vegetale
Protecţia copilului
Industria cărnii
Vaslui-Medicină
Daniş, Gabriela
Carne
Spitale