Alimente. Preparare. Mâncăruri
|
LDR | 00096nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 66932 | |
250 | $a Alimente. Preparare. Mâncăruri | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
105 lucrari in 35 publicatii in 1 limbi
Cum să preparăm vînatul şi peştele
de:
Ulea, Traian
(Text tipărit)
Aperitive
de:
Petra, Clementina
(Text tipărit)
Cantina dietetică
de:
Marşak, M.S.
(Text tipărit)
200 reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache C.
(Text tipărit)
Bucătăria turistului
de:
Oprean, Lucreţia; Moldovan, Mura
(Text tipărit)
Bucătăria românească
de:
Oprean, Lucreţia
(Text tipărit)
Gospodina şi oaspeţii familiei
de:
Neagu, Draga
(Text tipărit)
De re culinaria
de:
Teodoreanu, Alexandru O.
(Text tipărit)
Cartea patiserului
de:
Zaharia, Traian
(Text tipărit)
Băuturi şi preparate din miere
de:
Teodorescu, Maria
(Text tipărit)
Subiecte
Spitale
Dietetică
Industria cărnii
Deserturi
Ceremonial. Etichetă
Alimente. Preparare. Mâncăruri
Infecţii, contaminări
Dietă (igiena alimentaţiei)
Asistenţă socială
Alimente vegetale
Vaslui-Medicină
Miere de albine
Gastronomie
Maniere elegante
Ouă. Produse din ouă
Daniş, Gabriela
Protecţia copilului
Alimentaţie publică
Artă culinară
Carne
Vânat (valorificare)
Prepararea alimentelor şi mâncărurilor
Băuturi