Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

Alimente. Preparare. Mâncăruri

Subiect Tematic: Alimente. Preparare. Mâncăruri
Lucrări: 105 lucrari in 35 publicatii in 1 limbi
Cum să preparăm vînatul şi peştele de: Ulea, Traian (Text tipărit)
Aperitive de: Petra, Clementina (Text tipărit)
Cantina dietetică de: Marşak, M.S. (Text tipărit)
200 reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti de: Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache C. (Text tipărit)
Bucătăria turistului de: Oprean, Lucreţia; Moldovan, Mura (Text tipărit)
Bucătăria românească de: Oprean, Lucreţia (Text tipărit)
Gospodina şi oaspeţii familiei de: Neagu, Draga (Text tipărit)
De re culinaria de: Teodoreanu, Alexandru O. (Text tipărit)
Cartea patiserului de: Zaharia, Traian (Text tipărit)
Băuturi şi preparate din miere de: Teodorescu, Maria (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola