Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

Prepararea alimentelor şi mâncărurilor

Subiect Tematic: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor
Lucrări: 35 lucrari in 45 publicatii in 2 limbi
Aperitive de: Petra, Clementina (Text tipărit)
Cantina dietetică de: Marşak, M.S. (Text tipărit)
200 reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti de: Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache C. (Text tipărit)
Bucătăria turistului de: Oprean, Lucreţia; Moldovan, Mura (Text tipărit)
Băuturi şi preparate din fructe de: Teodorescu, S.; Hacighianu, Maria (Text tipărit)
Bucătăria românească de: Oprean, Lucreţia (Text tipărit)
Arta culinară : O mică enciclopedie practică de: Comnea-Seniatinschi, Georgeta; Gheorghe, Gabriel (Ing.); Gheorghe, Magdalena (Text tipărit)
475 reţete culinare cu ciuperci de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
Cartea patiserului de: Zaharia, Traian (Text tipărit)
Băuturi şi preparate din miere de: Teodorescu, Maria (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola