Prepararea alimentelor şi mâncărurilor
|
LDR | 00105nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 66931 | |
250 | $a Prepararea alimentelor şi mâncărurilor | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
35 lucrari in 45 publicatii in 2 limbi
Aperitive
de:
Petra, Clementina
(Text tipărit)
Cantina dietetică
de:
Marşak, M.S.
(Text tipărit)
200 reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache C.
(Text tipărit)
Bucătăria turistului
de:
Oprean, Lucreţia; Moldovan, Mura
(Text tipărit)
Băuturi şi preparate din fructe
de:
Teodorescu, S.; Hacighianu, Maria
(Text tipărit)
Bucătăria românească
de:
Oprean, Lucreţia
(Text tipărit)
Arta culinară : O mică enciclopedie practică
de:
Comnea-Seniatinschi, Georgeta; Gheorghe, Gabriel (Ing.); Gheorghe, Magdalena
(Text tipărit)
475 reţete culinare cu ciuperci
de:
Tudor, Ioana
(Text tipărit)
Cartea patiserului
de:
Zaharia, Traian
(Text tipărit)
Băuturi şi preparate din miere
de:
Teodorescu, Maria
(Text tipărit)
Subiecte
Vaslui-Economie casnică. Ştiinţe menajere
Dietetică
Deserturi
Preparare mezelurilor
Alimente. Preparare. Mâncăruri
Divertisment
Alimentaţia copiilor
Dietă (igiena alimentaţiei)
Ciuperci comestibile
Enciclopedie
Alimente vegetale
Miere de albine
Gastronomie
Ouă. Produse din ouă
Cașu, Ana Maria
Reţete. Cărţi de bucate
Agricultură
Carte de bucate
Alimentaţie publică
Artă culinară
Vânat (valorificare)
Huşi
Prepararea alimentelor şi mâncărurilor
Băuturi
Vaslui-Agricultură şi domenii înrudite